Benvinguda

Benvinguts i benvingudes,

Com a coordinadora de l’Àrea de Treball Social de l’Institut Català de la Salut (ICS), i en nom de tot l’equip humà que conformen aquesta àrea i de tots els que li donen suport, em complau donar-vos la benvinguda al “Blog de treball social sanitari de l’ Institut Català de la Salut” i desitjar-vos la millor de les experiències amb nosaltres.

Aquest espai, fruit de l’esforç col·lectiu dels 280  treballadors i treballadores  socials sanitàries que hi som a l’ICS, ha nascut amb una doble voluntat i objectiu. Per un costat convertir-se en un lloc de trobada i comunicació, des de l’expertesa en la pràctica de la intervenció social amb persones que presenten necessitats de salut en les institucions sanitàries, informant sobre notícies relatives al treball social sanitari, notícies d’aspectes socials/comunitaris, recerca… I per altra banda per a contribuir a assolir els objectius institucionals en benefici dels que són l’eix del sistema sanitari, les persones que presenten necessitats de salut.

Us invitem a navegar per aquest espai per a conèixer millor, el què i el com de la intervenció social que desenvolupem en els centres d’atenció primària de salut repartits per tot el territori de Catalunya i en els hospitals de: Vall d’Hebron, Bellvitge, Germans Trias, Arnau de Vilanova de Lleida, Joan XXIII de Tarragona, Josep Trueta de Girona, Verge de la Cinta de Tortosa i Viladecans. I per a avançar en propostes de futur.

Agraint-vos la vostra visita.

Rebeu una cordial salutació,

Victòria Mir

Coordinadora Treball Social
Direcció de Cures
Institut Català de la Salut

Anuncis