Lectures d’estiu

Tradicionalment  per Sant Jordi el llibre és ben present i, de fet, no ens vam poder estar de recomanar-ne  lectures en aquest blog.

Però és l’estiu qui convida sovint a la lectura, aquella que durant l’any hem anat posposant. Per això us portem algunes propostes ben diferents, per a tots els públics,  que poden acompanyar-vos.

Per una banda, recomanem “Ales de Paper” de  Cristina Páez, Directora tècnica de la Fundació Salut Mental Catalunya, que ens ofereix una mirada cap a les persones amb trastorn mental basada en les seves capacitats i possibilitats de recuperació. No us perdeu el seu blog https://cristinapaezcot.com/

Per altra banda, us enllacem a la  ressenya que es va publicar al blog Àgora de Treball Social de Lleida del llibre  Cuando el trabajo social es literatura. La narrativa como creación y herramienta de aprendizaje Àgora de Treball Social – Lleida és una plataforma d’apassionats per l’àmbit de l’acció social a la província de Lleida que basteix una comunitat oberta de col·laboració per a la transformació social. No us ho perdeu.

I no podem deixar de recomanar lectures amenes com les que ens ofereix l’escriptor i treballador social gallec Alejandro Rodríguez Robledillo, autor de  “De gallegos,tucanes y trabajadores sociales”,  “El libro negro de Philomeno”0 Javier Gómez Sastre amb  ” El día de Marina, una historia de trabajo social ”, llibres amb humor per acompanyar-nos a l’estiu.

Finalment dir que aquest blog, que va arrancar el març de 2015,  ha arribat a les 100.000 vistes. Agrair als lectors i lectores que ens acompanyen. Amb la vocació de seguir explicant l’aportació del treball social sanitari a l’àmbit hospitalari i als equips d’atenció primària de salut, tornarem al setembre.

Molt bon estiu!!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en atenció especializada, atenció primària ICS, hospitals ICS i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.