Cita a Salou amb la Salut Comunitària

Més de 350 professionals d’Atenció primària i de Salut Pública d’arreu de Catalunya  van acudir  a la XIV edició de la Jornada de la Xarxa AUPA (Actuant  Units per la Salut) que es va celebrar a Salou (Tarragona)  el passat 18 de gener.

A la jornada es van presentar 80 experiències, 8 en les taules de la jornada i 72 en format pòster, que feien èmfasi en la importància d’establir aliances i treballar en xarxa  així com en  l’avaluació en Salut Comunitària.

 

Ramona Tigell, treballadora social sanitària (TSS) de Tarragona va participar en la segona taula presentant  La xarxa de suport a les famílies cuidadores de Tarragona, on l’atenció social i sanitària a cuidador de persones dependents ha estat una experiència de transversalitat en Salut Comunitària.

Com us vam avançar la setmana pasada, dos projectes de Barcelona: ‘Escola de Salut la LLançadora, i  el  Projecte Fem salut Fem barri , on  participen les TSS Pepita Rodriguez i Teresa Salud respectivament, van obtenir el  reconeixement del III Premi CAMFIC Albert Ramos

Per conèixer més: Xarxa AUPA

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.