Va de xarxes!

El blog del Treball Social Sanitari de l’Institut Català de la Salut forma part de la cinquantena de blogs ICS de la nostra institució. Els i les treballadores socials sanitàries (TSS)  tenim així una eina de comunicació que ens permet apropar-nos, de manera senzilla, a altres professionals i a la ciutadania en general. Els podeu consultar en aquest enllaç Blogs ICS i fem especial recomanació del blog del Comitè d’Ètica Assistencial en Atenció Primària.

Dos TSS d’atenció primària de la nostra institució també han estat impulsors de blogs. Hem de fer esment a Pepita Rodriguez que, des d’una visió més personal, va iniciar En Trànsit pel Treball Social Sanitarii a Jordi Riba que, amb la pàgina de  Treball Social sanitari enfocaTSS difon continguts de l’aplicabilitat de la disciplina  a l’entorn sanitari.

Aquest blog segueix d’altres d’epecial interès com el de l’Agència de qualitat i avaluació sanitàries de catalunya AQuAS Blog i el de Salud Comunitaria.

Una altra  referència és el Centre de Documentació de Serveis Socials Dixit . És una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i  Famílies, per promoure  la gestió i la difusió del coneixement en aquest àmbit, així com en els drets de la ciutadania i la promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència.

Aquesta ha estat només una petita selecció que ens apropa a continguts de, segur, molt d’interès.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en atenció primària ICS, hospitals ICS, Institut Català de la Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.