Una agenda amb moltes propostes

El passat setembre us dèiem   Reserveu agenda!, i recollíem la previsió d’activitats que es realitzen aquest octubre. Ara fem recull de noves propostes que es portaran a terme el mes de novembre i en les que participaran els i les  treballadores socials sanitàries de l’ICS.

El dia 9, el treball social sanitari a l’atenció primària de salut, serà present a les  II Jornada de Metges Residents SEMG Catalunya  que es realitzaran a la UAB Unitat Docent de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, a Barcelona.

El dia 14, l’Aula Magna Campus Ciències de la Salut de Lleida acollirà la V jornada d’Intercanvi d’Experiències Àgora de Salut Comunitària.La Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, serà l’escenari , el dia 16, de la  II Jornada Treball Social Sanitari.Peça clau en Salut., després de l’èxit de l’anterior i que vam recollir en el blog Jornada a Tarragona: Treball Social Sanitari, peça clau en Salut

Del 21 al 24 de novembre es realitzarà a Barcelona el XIV Congrés Internacional d’Infància Maltractada, del que us informarem més endavant.

La Sala d’Actes de l’Hospital Universitari Sant Rafael a Barcelona acollirà, el dia 29,  la  V Jornada de Treball Social de La Unió, impulsada pel Consell Tècnic Assessor de Treball Social, amb l’objectiu de reflexionar sobre l’Abordatge de la complexitat en la intervenció social.

I, el dia 30 començarà, també a Barcelona, el XIV Congreso Español de Sexología Encuentro iberoamericano de profesionales de la sexología

És una agenda amb moltes propostes!

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades i Congressos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.