Activitats a LLeida

Recollim algunes de les activitats que s’han realitzat recentment a Lleida i en les que han participat treballadores socials sanitàries (TSS) de l’atenció primària de salut .

El passat 19 de setembre , i amb motiu dels actes del dia de l’Alzheimer, es va celebrar una taula rodona a la Unitat de Trastorns Cognitius (UTC) amb el títol “Alzheimer consciència social a Lleida”  en les que hi va participar, entre d’altres, Rosa López  referent de TSS a la Direcció d’Atenció Primària (DAP) de l’ICS a Lleida .

La Unitat de Trastorns Cognitius (UTC) de Lleida està ubicada al recinte de l’Hospital Universitari de Santa Maria, gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris. Està formada per un equip interdisciplinari, format per neuròlegs, geriatres, infermers, neuropsicòlegs, fisioterapeutes, treballadors ocupacionals i treballadors socials, per a donar una atenció integral a les persones amb algun tipus de demència.

Des al juny, amb previsió de finalització a gener de l’any vinent, les  TSS  d’atenció primària de l’ICS  de la DAP de LLeida  estan realitzant una rotació d’un dia a la UTC, una experiència que s’està qualificant d’excel·lent  i que permet conèixer més a fons l’atenció especialitzada que s’ofereix a la unitat.

També podem llegir al Blog de Salut comunitària de Lleida l’activitat realitzada: CAP Bellpuig: Taula informativa del dia mundial de l’Alzheimer

I el passat 27 de setembre  més de 80 persones van  participar , a Juneda, en  les XVIII Jornada de Juntes de casal de la gent gran de les Garrigues .

Recull a premsa comarcal SomGarrigues

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.