Nou equip a la Revista de Treball Social (RTS)

Aquest  4 de setembre ha pres possessió el nou equip de la Revista de Treball Social (RTS),  editada pel Col·legi Oficial de treball Social de Catalunya.

La RTS és una publicació quadrimestral de caràcter científic i professional on, en cada edició, s’aborden temes que són de gran interès dins de l’àmbit del treball social. Cada quatre anys es renova l’equip de redacció.

El primer número publicat pel Col·legi, coincidint amb la seva fundació, va ser l’any 1982. Actualment podeu accedir en línia a  tots els números de la revista , tant en català com en castellà, editats a partir de 2006. També es pot trobar una selecció dels articles publicats traduïts a l’anglès.

El nou equip de la RTS està integrat per vuit treballadores i treballadors socials amb una àmplia experiència professional i acadèmica. Destacar que en aquest nou equip hi participen dues Treballadores Socials Sanitàries (TSS) de l’ICS: Rosa M.  Carrasco, treballadora social d’atenció primària i membre del Comitè d’ètica  assistencial en atenció primària de la institució, n’és la directora  i Josep Cazorla, treballador social de l’àmbit hospitalari, forma part de l’equip de redacció.

Us ampliem la notícia El nou equip de la RTS comença a treballar.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.