Reserveu agenda!

El mes d’octubre ens ofereix diferents esdeveniments d’interès.

El dia 9, a la seu de la Camfic, i organitzat pel grup d’atenció domiciliària, es farà la jornada  “A la residència, com a casa?”. Recordar les jornades anteriors recollides en el blog   l’Atenció domiciliària a l’Atenció primària de salut: Models d’atenció centrat en les persones El cuidador: Eix del model d’atenció sociosanitària a domicili.

El 17 i 18 d’octubre es realitza el III Congrés Serveis Socials Bàsics, sota el lema “Acompanyament professional, transformació col·lectiva”.

El mateix dia 17, es realitza XIII Jornada de Treballadors Socials del Departament de Justícia .

El 18 i 19 hi haurà  el 24è congrés Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia   : “Abordatge de precisió en l’atenció a la persona gran”.

La Sala d’Actes de l’Hospital Trueta de Girona acollirà, el dia 25,  la II Jornades ICO de Treball Social Sanitari en l’atenció oncològica /hematológica: generant recerca i evidència científica  i, l’endemà, l’Hospital Sant Joan de Déu presenta la IV Jornada Estatal de intervención social en salud materno-infantil-juvenil   sota el  lema “I³: identidad + incertidumbre + innovación”.

Al  mes de novembre hi ha previstes més jornades d’interès que difondrem pròximament des del blog.

Tingueu a mà l’agenda!!!!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Jornades i Congressos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.