Crònica d’una jornada X: Recopilació amb ritme de rap

Des el març passat, que vam presentar la I crònica de la jornada  Teixint l’atenció Social Sanitària teixim vincles, hem anat explicant les  aportacions que s’hi van realitzar. Així, us hem explicat el  Procés d’Atenció Social Sanitària (PASS),  la força dels grups i la importància de reflexionar sobre  Ética en el registre de les dades socials.

Hem parlat de Salut comunitària i treball social sanitari ,de la Intervenció de treball social sanitari en incidents amb múltiples afectats  i de l’esforç per elevar l’activitat realitzada amb el Treball Social Sanitari que s’explica.

Hem recollit el treball  realitzat per les TSS de l’àmbit hospitalàri per mesurar la Complexitat de la intervenció social en adults a l’atenció hospitalària

Afegim a aquesta recopilació  l’aportació de Victòria Mir, Coordinadora  de Treball Social a l’ICS, que va fer una Fotografia  Treballadors Socials Sanitaris a  l’ICS  explicant  la distribució dels professionals,  destacant la formació de post grau  acreditada en salut així com la nombrosa participació en  grups de treball interns de la institució (ja sigui en la mateixa estructura de treball social o en espais de treball transversals) i en grups de treball externs  i participació en activitats comunitàries.

I no finalitzem sense afegir que va ser una jornada interactiva, on els assistents se’ls va convidar a dir en una sola paraula la  sensació causada per la projecció del vídeo sobre el passat, el present i el futur del treball social a l’ICS que vam recollir a la primera crònica.

I també la impressió que els hi havia causat la conferencia inaugural  El treball relacional amb persones i famílies a càrrec de la Dra.Josepa Cardona.

Amb aquesta recopilació, i esperant retrobar-nos al setembre,  us deixem a ritme de rap.

Molt bon estiu!

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció especializada, atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.