Presentació del Manual para la atención psicosocial y espiritual a personas con enfermedades avanzadas: Intervención Social

En el marc del XII Congreso Internacional de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos , celebrat a Vitoria a principis de juny passat, es va presentar el Manual para la atención psicosocial y espiritual a personas con enfermedades avanzadas: Intervención social.

L’edició, que ens ofereix l’Obra Social de “La Caixa”,  ha estat coordinada per Anna Novellas Aguirre de Cárcer, María del Pilar Munuera Gómez, Jun Lluch Salas i Xavier Gómez-Batiste i ha comptat amb l’aportació de més de 20 professionals del treball social, entre elles Pepita Rodriguez Molinet, treballadora social sanitària de la Gerència Territorial de Barcelona.

Aquest complert manual pretén servir de guia als professionals de la salut que es dediquen a l’atenció pal·liativa, i en particular, als professionals del treball social.

Podeu accedir al material a través del  Programa de atención integral a personas con enfermedades avanzadas  de l’Obra Social “La Caixa” on trobareu  aquesta publicació entre d’altres,  recursos, guies i material divulgatiu de gran interès consultables en obert.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció especializada, atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.