Participació a la II Jornada Aragonesa de Trabajo Social Sanitario

El passat 13 de juny, a Saragossa, es va celebrar la II Jornada Aragonesa de Trabajo Social Sanitario, amb la participació de més de 70 professionals del Sistema de Salud de Aragón.

Organitzada per la Dirección General de Derechos y Garantías de  los Usuarios, va ser inaugurada pel director general de l’àrea, Pablo Martínez, acompanyat per la degana de la Facultat de Ciències Socials i de Treball de la Universitat de Saragossa, Ruth Vallejo i el president del Col·legi professional de Treball Social d’Aragó, Javier Escartín.

Carme Rovira, treballadora social sanitària (TSS) de la Gerència Territorial de Barcelona, va presentar una ponència sobre el treball social clínic i la teràpia relacional emotiva comportamental. En aquest enllaç podeu recuperar l’entrada Efectivitat de la teràpia racional emotiva comportamental en la pràctica del treball social clínic: impacte en freqüentació mèdica i prescripció de psicofàrmacs.

Entre d’altres, també es va presentar  la Cartera de servicios de trabajo social sanitario  i una  Eina per la localització de recursos sociosanitaris.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.