10 anys de la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del Dret de les Dones a Erradicar la Violència Masclista

Fa 10 anys, el 24 d’abril, es va aprovar per part del Parlament de Catalunya de la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del Dret de les Dones a Erradicar la Violència Masclista. Amb motiu d’aquest desè aniversari es realitza aquest mes de juny una Jornada Tècnica de commemoració .

L’Institut Català de la Salut està col·laborant en l’erradicació de la violència de gènere mitjançant el treball que es desenvolupa des de la Direcció de Persones i Desenvolupament Professional amb el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre les Persones, que treballen a l’organització.

Dins del Pla d’Igualtat existeix una comissió en què un dels seus objectius és assessorar i gestionar les demandes dels treballadors/es sobre problemàtiques relacionades amb assetjament laboral i violència masclista entre altres, que puguin interferir en la bona dinàmica de la relació del treballador/a amb l’entitat. Aquesta Comissió té incorporada una treballadora social sanitària on, uns dels seus objectius, és atendre les consultes i demandes presentades pels treballadors/es del centre respecte a violència masclista e intra-familiar dins del context empresarial. També participa del treball interdisciplinari en un context més ampli de la implementació d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’Institut Català de la Salut i els beneficis que suposa aquest servei.Òrgans implicats en el desenvolupament del Pla d’Igualtat de l’Institut Català de la Salut:

 

 

 

 

 

 

Àrees intervenció:

 

 

Per conèixer-ho més entreu a l’enllaç Igualtat

Aquesta entrada s'ha publicat en Institut Català de la Salut i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.