Crònica d’una jornada VII: El Treball Social Sanitari que s’explica

Jordi Riba, responsable de Treball Social de la Gerència Territorial de Barcelona, va presentar a la Jornada  Teixint l’atenció Social Sanitària teixim vincles una síntesi de com es realitza la comunicació interna, externa i entre professionals en l’àmbit del treball social sanitari.

Pel que fa a comunicació interna es va presentar la intranet comuna de Treball Social a l’ICS  i també el que s’ha considerat, des de Coordinació Treball Social, una bona pràctica de comunicació interna i una proposta a escalar a altres territoris: la Newsletter, una eina d’actualització periòdica professional.

El blog és una eina de comunicació externa que ha permès difondre l’activitat diària dels i les treballadores socials sanitàries de la nostra institució, i al mateix temps reflecteix l’activitat dels equips dels centres de salut i de les unitats de treball social hospitalària.

Finalment es van destacar blogs de treball social i l’impuls que s’ha donat aquest últim any a la presència a la xarxa de professionals de treball social, que en el cas de treball social sanitari s’han agrupat sota el hastag  #TSSanitari

La seva presentació es pot consultar aquí: El Treball Social Sanitari que s’explica

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.