Treball Social Sanitari:trobada a Pamplona


Una nutrida  representació catalana  va acudir a la Cita a Pamplona de la Asociación Española Trabajo Social y Salud (AETSYS). La cita va complir les expectatives, amb un programa  extens de  tallers i  comunicacions  i amb una alta participació.

Els i les treballadores socials sanitàries (TSS) de l’ICS van participar en la conducció de dos dels tallers proposats,en 9 comunicacions i van aportar 7 pòsters.

Conchita Peña, Coordinadora d’Atenció a la Ciutadania i  Treball Social  de l’Hospital Vall d’Hebron en qualitat de Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, i Victòria Mir, Coordinadora de Treball Social a l’ICS van participar en les sessions plenàries proposades en el Congrés.

El Congrés va permetre establir sinergies amb professionals del treball social sanitari d’arreu i de conèixer de primera mà diferents experiències.

El premi al millor pòster  va ser per “Haciendo barrio.Entretejiendo espacios.Programa comunitario de personas con diversidad mental de un CRPS en Navarra”  i el premi a la millor comunicació oral per “La comunicacion y el acompañamiento de la primera noticia: re-diseño de la experiencia desde la perspectiva de los padres de niños/niñas enfermos” presentada per TSS de l’Hospital MaternoInfantil de Sant Joan de Déu de Esplugues de LLobregat (Barcelona).

1.Fotografia  de TSS de l’ICS al Congrés.

 

 

 

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.