Treball Social i malalties minoritàries

Al juliol de l’any passat, a l’entrada Comitè de malalties minoritàries ,també anomenades rares, explicàvem com la presència del treballador social hospitalari permet incorporar la visió de la continuïtat en l’atenció sociosanitària i d’enllaç amb la xarxa social de suport i fèiem referència a l’activitat del Consejo General de Trabajo Social.

Fa pocs dies  la Federación Española de Enfermedades Raras (Feder) ha  presentat l’estudi El Trabajo Social en las Enfermedades Raras: enfoque teórico y práctico  a la Facultad de Trabajo Social de la Universidad Complutense de Madrid (UCM). Aquest estudi pioner busca la identificació de les funcions del treballador social en aquest àmbit millorant el perfil professional per tal d’adequar-ho a les necessitats específiques que es recullen.

El passat 20 d’abril Feder ha rebut el VI Premio Estatal de Trabajo Social, reconeixent el paper de la Federació en la categoria d’entitats que contribueixen a la participació ciutadana i a la consciència social.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció especializada, atenció primària ICS i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.