Lectures per Sant Jordi 2018

L’any passat, a l’entrada Lectures per Sant Jordi  ,us explicàvem llibres en els quals hi havien col·laborat treballadores socials sanitàries i us recomanàvem lectures. Fent un repàs a les novetats  d’aquest any  recomanem afegir:

El llibre La entrevista en trabajo social i el llibre  Pediatría en Atención Primaria, de Josep de la Flor i Brú i Josep Bras i Marquillas. La 4a edició ha comptat amb la participació de Mercè Canet i Pepita Rodriguez , TSS de la Gerència Territorial  de Barcelona i  membres de la Comissió de Treball Social Sanitari a l’edat pediàtrica en el capítol Pedíatria y comunidad.Trabajo Social en Pediatría.

En relació a les participacions realitzades en documents i que podeu consultar de nou, recomanar la lectura de la  recerca  La mort en l’àmbit hospitalari i el document Guia de recomendación de activos en el sistema sanitario que en vam fer referència a l’entrada Prescripció social i salut

Afegir una referència d’interès per a professionals. L’enllaç a Recursos per a professionals cures pal.liatives   del Departament de Salut que inclou,entre d’altres ,  el Model organitzatiu d’atenció integral a la població infantil i juvenil amb necessitats pal·liatives i en situació de final de la vida Bases per al desenvolupament del model pediàtric d’atenció al final de la vida a Catalunya i la Guia d’acompanyament en el al dol perinatal ( també en versió en castellà), editada amb el suport del Col.legi Oficial de Treball Social  de Catalunya (TSCAT). La presentació  d’aquesta Guia en el TSCAT, el passat gener, va comptar amb dues de les seves autores, Ester Vallstreballadora social i membre de BCNatal, centre de medicina maternofetal i neonatal, Hospital Clínic i Hospital Sant Joan de Déu i Carolina Ruedadel Servei de Ginecologia i Obstetrícia, Hospital del Mar de Barcelona.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, hospitals ICS i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.