Crònica d’una jornada I: Història del treball social sanitari a l’ICS

Més de 250 persones van assistir a la jornada  Teixint l’atenció Social Sanitària teixim vincles realitzada a l’Hospital de Bellvitge el passat dia 20 de març, Dia Mundial del Treball Social.

La història del treball social sanitari a la institució es va recollir en un vídeo. Va ser emotiu poder comptar amb la presència de dues treballadores socials hospitalàries pioneres, Inés Altuna de l’Hospital Joan XXIII i  Assumpta Albà de l’Hospital de Bellvitge, ja jubilades, que van participar en l’acte.

“Aguanta”, la composició realitzada especialment per la jornada  per Helena Riba “Lazul”, estudiant de treball social, va animar als assistents a ritme de rap, la podeu escoltar en el següent vídeo que acompanya la presentació dels professionals que configuren el treball social a l’ICS.

En les properes entrades al blog  us anirem explicant el contingut que es va presentar. Un avanç a la nota de premsa jornada treball social sanitari. 

Fotografies: Sandra Soler referent d’hospitals ICS fa entrega de rams de flors a Assumpta Albà i Inés Altuna

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en atenció especializada, atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.