Teixint l’atenció Social Sanitària en el Dia Mundial del Treball Social

El pròxim 20 de març, Dia Mundial del Treball Social, les treballadores socials de l’ICS ens trobarem a l’Hospital de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat on hem preparat una jornada  que porta per títol Teixint l’atenció Social Sanitària teixim vincles

Recuperem així les jornades iniciades a la mateixa ciutat, el 1997 i que podeu consultar a la biblioteca del Blog a Memòries de Jornades i Congressos

Aquesta jornada pretén ser un punt de trobada dels professionals del treball social, afavorir el vincle i el sentit de pertinença al col·lectiu, compartir i socialitzar experiències i impulsar les línies de treball social sanitari, tant a l’atenció primària com als hospitals de l’ICS.
La trobada s’adreça a professionals de treball social sanitari de l’ICS i als de medicina i d’infermeria, així com a altres professionals de l’ICS interessats en el tema.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.