Prescripció social i salut. Formació a Girona.

S’ha finalitzat a Girona la sisena edició del curs de formació del Programa Prescripció Social i Salut ”Perspectives i eines per la implementació de la prescripció social des l’atenció primària”.

La formació és desenvolupada per l’equip de prevenció i promoció de la salut mental de la Sub-direcció General de Drogodependències. Agència Salut Pública.

La prescripció social (PrS) és un mecanisme formal per a què l’atenció primària proporcioni alternatives no sanitàries a pacients amb aïllament social o risc de patir-lo i/o símptomes que van des de malestars de la vida fins a símptomes lleus o moderats de depressió o ansietat.

La docència ha anat a càrrec de Jordina Capella, Coordinadora de programes de prevenció i promoció de la salut mental de la Sub-direcció General de Drogodependències i Montserrat Jara, treballadora social sanitària.

En diferents ocasions ens hem fet ressò en el blog de la Prescripció social  ja que  ha agafat força aquests últims anys en el nostre entorn.

Afegir  que l’Observatorio de Salud de Asturias ha publicat la Guia de recomendación de activos en el sistema sanitario .Des  de treball social sanitari, Jordi Riba  i Pepita Rodríguez, de la Gerència territorial de Barcelona, han format part del grup revisor del document.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.