X Congreso Nacional de Atención Sanitaria al Paciente Crónico y V Conferencia Nacional del Paciente Activo

Els dies 1 i 2 de març s’ha celebrat a Saragossa el X Congreso Nacional de Atención Sanitaria al Paciente Crónico y V Conferencia Nacional del Paciente Activo 

Victòria Mir, Coordinadora de treball social a l’ICS, va participar en la taula rodona: “Planes individuales Cy C: cuidados concretos y compartidos”. L’objectiu de la taula era presentar la visió polièdrica dels plans individualitzats, ajudant a definir com elaborar-los, com seguir-los i com reajustar-los d’acord a les circumstàncies personals que van apareixent en l’evolució de la malaltia del pacient crònic.

Aquesta col·laboració es va fer amb el suport de la  Asociación española trabajo social y salud (AETSYS).

El Congrés va rebre comunicacions, casos clínics i pòsters que pròximament seran consultables en obert.

Dolors Olmos, treballadora social sanitària (TSS) de Santa Coloma de Gramenet forma part del grup d’autors que va presentar la comunicació oral Experiencia de un grupo de cronicidad , que recull el procés realitzat aquests últims 4 anys i el pòster Evaluación del impacto de una acción formativa en la calidad de los registros del Plan individualizado y compartido (PIIC)

(1) Foto cedida per Bianca Beltrán

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en General, Jornades i Congressos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.