Acompanyament en l’atenció a les demències al CAP Badia del Vallès

El passat desembre el CAP Badia del Vallès va tancar les II Sessions informatives d’acompanyament en l’atenció a les demències

Donar a conèixer aspectes generals en l’atenció a les demències, tenint en compte  els elements que poden afavorir l’autonomia en el domicili del malalt, informar d’aspectes legals que tenen a veure amb els drets de les persones, la seva protecció i la no vulneració d’aquests, i orientar sobre els recursos comunitaris socials i sanitaris va ser el centre d’interès.

Gràcies a la participació desinteressada de diferents professionals, en un entorn col·laboratiu, i l’impuls de la treballadora social sanitària del centre, M. José Valero, aquestes jornades han arribat a la seva segona edició.

Aquestes sessions es preparen al llarg de l’any, ja que els assistents, familiars implicats en la supervisió de persones afectades que compleixen el criteri clínic establert,han estat  prèviament seleccionats en el centre sanitari. En aquesta ocasió han estat 40 persones.
En finalitzar les sessions, es continua l’acompanyament als familiars i es recull l’impacte de la intervenció.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.