Cita amb la xarxa AUPA

AUPA, “Actuant Units per a la Salut”, és una xarxa d’Equips d’Atenció Primària i Salut Pública, que tenen l’objectiu d’impulsar i difondre el model comunitari en el sistema sanitari català, especialment en l’àmbit de l’Atenció Primària i la Salut Pública.
La xarxa AUPA és la representació a Catalunya de la “Red de Actividades Comunitarias” (RAC) del Programa d’activitats comunitàries a l’Atenció Primària de la Societat Espanyola de Medicina de Familia i Comunitaria (SEMFYC).
Nascuda en 2004, en els seus inicis estava integrada per 8 centres d’Atenció Primària i avui ja en són 86 d’arreu de Catalunya.
El 24 de novembre s’ha celebrat a Cervera la 13a Jornada AUPA “Bones pràctiques en salut comunitària” i en podem veure un resum a la web de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) amb el títol  la xarxa AUPA analitza models de bones pràctiques.

En aquest resum és recullen pràctiques com  l‘Escola de salut per a la gent gran “La llançadora” de l’EAP Casernes

El treball social sanitari, atenen a la seva pròpia naturalesa, s’ha afegit al llarg dels anys  a les jornades realitzades  ja que es participa activament en moltes de les  pràctiques aportades (en aquest blog podeu veure la participació en diferents activitats comunitàries i també  vam recollir la  XI Jornada Xarxa AUPA )

Ens fem ressò, en aquesta ocasió, del mapa d’actius per la salut a la SAP Reus  en el que ha participat   la TSS Mònica Anguela, que s’acompanya d’un plànol interactiu  i del pòster, amb la TSS Laura Olivart Abordatge sanitari de la gent gran a Artesa de Segre

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.