La mort en l’àmbit hospitalari. Una recerca a conèixer.

Aportar dades que impulsin a la reflexió sobre les condicions en què es produeix la mort en l’àmbit hospitalari, a partir d’una sèrie d’entrevistes realitzades a cuidadors principals, i fer propostes de millora és l’objecte de la recerca que acaba de publicar l‘Observatori d’Ètica Aplicada a l’acció social,psicoeducativa i sociosanitària. 

Isabel Mestres, treballadora social sanitària amb més de 30 anys d’experiència exercint a l’Hospital Trueta de Girona, n’és una de les autores. Des de 2004 és membre del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital (CEA), iniciat l’any anterior, i des d’on ha nascut el Grup EVA, dedicat a l’anàlisi, la recerca i la docència sobre temes de bioètica.

El grup EVA està format per membres del CEA i de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Girona. És un grup interdisciplinari: 1 geriatra, 1 infermera, 1 treballadora social, 1 psicooncòloga i 2 doctores en filosofia. Una d’elles és Anna Quintanas, membre del CEA, des dels seus inicis i la coordinadora de l’estudi i del grup.

Us enllacem a la presentació  de la publicació  La mort en l’àmbit hospitalari  i ens sumem des d’aquest blog a recomanar-ne lectura.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en hospitals ICS i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.