XIII Congreso de Trabajo Social i I Congreso iberoamericano de Trabajo Social

Aquest mes d’octubre s’ha celebrat a Mérida el XIII Congreso de Trabajo Social, que es fa cada 4 anys i I Congreso iberoamericano de Trabajo Social,organitzat pel Consejo General de Trabajo Social. Ha sumat més de 1300 professionals , 57 procedents de Catalunya, al voltant del eixos que es recullen en aquest programa del congrés.

Els treballadors socials (TSS) de l’ICS vam participar amb dues comunicacions i dos pòsters.

Ramón Rojo va presentar la comunicació El trabajo social territorializado desde el centro de salud,  per explicar el model d’atenció del TSS  a l’Àmbit Barcelona.Victòria Mir, Coordinadora de Treball Social, va presentar aquest Blog de Treball Social Sanitari , una eina per explicar el que els TSS som, fem i proposem  junt amb els altres professionals i les persones ateses.
En format pòster es va presentar Sistemas de registro en trabajo social sanitario   que recull les aportacions realitzades per el grup de sistemes de registre a l’atenció primària  i; conjuntament,  les  TSS de l’Hospital de Mollet, Clementa Fernández, i Lourdes Albarracín de la Gerència metropolitana Nord, aportaren el treball en el que han participat per el.laborar  la Guía de buenas prácticas en la atención al final de la vida.

Conchita Peña, TSS a l’ICS,  en la seva condició de degana del Col·legi de Treball Social de Catalunya, va participar en una ponència al Foro sobre Miradas Iberoamericanas del TS  en Emergencias  .Aquesta va comptar també amb representants de Col·legis d’Aragó, Madrid i Costa Rica, i representants de l’Hospital del Mar de Barcelona i l’Hospital Clínico de Chile, tots amb experiència en situacions d’emergències.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.