Projecte Salut Accessible

La Fundació Renal Jaume Arnó   és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb malaltia renal crònica i les seves famílies.

Disposen de  diferents projectes psicosocials i assistencials ,un d’ells és el Projecte Salut Accessible que va néixer  a Lleida ara fa tres anys , amb la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’ICS. La població atesa al 2016 es recull en aquesta memòria

L’objectiu és atendre les necessitats socials de la salut d’aquelles persones que, valorada la seva situació per les Treballadores socials sanitaries (TSS), sigui de primària o de l’hospital, s’avaluï l’existència de dificultats per accedir al suport formal i/o ajudes socials per sufragar necessitats individuals que afectin la salut de les persones amb malaltia renal crònica (medicació i/o fórmules amb recepta mèdica).

S’inclou tots els problemes derivats del diagnòstic de malaltia renal crònica en qualsevol dels seus estadis, i altres problemes derivats directament: aparell S’inclou Tots els problemes derivats del diagnòstic de malaltia renal crònica en qualsevol dels seus estadis, i altres problemes derivats directament: aparell urinari, còlics nefrítics, nefropatia diabètica, aneurisma,accident cervell vascular, dislipèmies (colesterol i triglicèrids elevats), hipertensió arterial, aterosclerosi,hiperlipèmia, angina de pit, trombosi,insuficiència cardíaca.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, hospitals ICS i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.