XX Congrés de Metges i Biòlegs de LLengua Catalana

S’escalfen motors pel XX Congrés de Metges i Biòlegs de LLengua Catalana que acollirà Manresa els propers 20 i 21 d’octubre. 

El Congrés, que té per objectiu principal la reflexió del paper de les ciències de la vida i de la salut en els territoris de parla catalana, aplegarà acadèmics, científics, professionals i estudiants d’aquests àmbits.

Les ponències, comunicacions i pòsters orals que podem veure en aquest LLibre de Resums fan evident una visió interdisciplinària i recull, entre el contingut, l’aportació del treball social sanitari.

Els Congressos de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana han estat, durant més d’un segle, un espai de trobada, de debat i bescanvi de coneixement a les terres que tenen el català com a denominador comú.
Cal recordar la definició catalana de salut sorgida del X Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, celebrat a Perpinyà l’any 1976, en què el Dr. Jordi Gol i Gurina va dir:  “..és una qualitat de vida o una manera de viure autònoma, solidària i joiosa”.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.