Conchita Peña és investida nova Degana del Col·legi de Treball Social de Catalunya

Conchita Peña Gallardo, ha estat investida Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) per un mandat de quatre anys, fins al  2021.

Substitueix en el càrrec a Núria Carrera i Comas, degana els darrers vuit anys, amb voluntat de donar continuïtat a la tasca de la seva predecessora i amb l’objectiu de “situar el treball social com a eix central de les polítiques d’atenció directa als més vulnerables”.

La nova degana de les treballadores i els treballadors socials forma part de la direcció assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, on ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional, com a responsable d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social. És especialista en mediació i resolució de conflictes i en l’atenció en situacions d’emergència i catàstrofes. Els darrers anys ha presidit el Consell de Deontologia professional del TSCAT i ha format part del Comitè d’ètica de Serveis Socials de Catalunya, així com del Comitè de Bioètica de l’Hospital Vall d’Hebron.

La candidatura encapçalada per Peña va guanyar per àmplia majoria les eleccions col·legials celebrades a finals de juny, amb el 72% dels vots emesos.  L’acompanyen com a membres de la nova Junta de Govern  altres treballadors socials a l’ICS com Margarita Garcia (vicedegana primera), , Jaume Font (delegat a Girona) i  Gemma Solanas (delegada a Manresa i la Catalunya central).

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.