Fent possible la prescripció social: Treball en xarxa a Castellar del Vallès.

Amb un treball assentat els últims 20 anys Castellar del Vallès esdevé una referència a tenir en compte per la consolidació del treball en xarxa que es realitza al municipi i que resumeix les paraules de la Dra. Isabel Martínez Díaz, Directora de la Unitat de Gestió d’Atenció Primària (UGAP) de Castellar del Vallès, Sant Llorenç, Polinyà i Sentmenat “Arribar junts és el principi, mantenir-se junts és el progrés i treballar junts és l’èxit”.

Plàcida López, treballadora social sanitària (TSS) al Centre d’Atenció Primària, i la Dra. Isabel Martínez, van exposar aquesta setmana a les TSS de Gerència Territorial Metropolitana  Nord les accions realitzades, especialment pel que fa a la prescripció social al municipi.

A la presentació Treball en xarxa:Una estructura consolidada a Castellar del Vallès (1996-2016) podeu veure una síntesi del treball realitzat que dimensiona la prescripció social en el marc del teixit comunitari construït.

Aquest és un projecte més dins de les activitats comunitàries desenvolupades sota els paraigües del ComSalut  a Castellar del Vallès, desenvolupat pel Pla interdepartamental i intersectorial de Salut Pública (PINSAP) de la Generalitat de Catalunya i que impulsa la reordenació del sistema sanitari cap a la promoció de la salut i la salut comunitària, així com la lluita contra les desigualtats i la promoció de les polítiques públiques saludables en l’àmbit local.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.