Presentació del projecte intersocial

El PIAISS, la Fundació TicSalut i el Termcat van presentar el  17 de maig la Terminologia de l’atenció integrada i el projecte Intersocial.

Jordi Riba, Responsable de Treball Social de l’Àmbit Barcelona Ciutat, va participar com a ponent en la presentació  del projecte Intersocial, que té per objectiu definir el vocabulari controlat   comú a  utilitzar  per  interoperar   informació en  l’àmbit   de   l’atenció social, particularment dirigida a les persones que tenen necessitats socials i sanitàries.Mitjançant aquest  vocabulari  es  pretén  aconseguir  una  major integració de les dades dels diferents sistemes de gestió en l’àmbit de l‘atenció social a Catalunya.

Com  a  valoració  de  la   seva experiència   va  fer  esment  a  l’esforç  previ  de  l’oficina d’estàndards i interoperabilitat, de la Fundació TICSALUT, en la concreció i revisió dels diferents sistemes d’informació de l’àmbit d’atenció social.

En la seva presentació va fer referència a la unificació del sistema de registre (Tadiso) utilitzat per les treballadores socials sanitàries a l’ICS.

Va proposar seguir augmentant el consens de l’Intersocial amb la implicació d’associacions de professionals, societats científiques   i   col·legis   professionals  i  va recalcar  la importància del diagnòstic social sanitari  fent esment al centenari del llibre “Social Diagnosis”, de la Mary Richmond.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.