Treball social en sintonia amb la dansa contemporània

Recuperem per aquest blog l’aportació de Sílvia Manzanares , treballadora social sanitària del CAP la Marina a Barcelona,  al III Congrés Internacional “Trabajo Social, arte para generar vínculos” que es va celebrar l’any passat a Sant Sebastià.

Des  la col·laboració i participació  en la  creació de  l’espectacle  de  dansa   amb   la Companyia  Sebastián  Garcia Ferro, com amateur i treballadora social de l’espectacle  +45,  s’explica l’experiència  Trabajo social en sintonía con la danza contemporánea

Sens dubte  el món  de la dansa  és un espai  de  socialització que es pot  desenvolupar  en una  varietat de contextos i  ens permet superar barreres físiques, mentals, intel·lectuals i emocionals.

Dinamitzar i potenciar els recursos propis de les persones i de la comunitat, en contextos formals i informals, a través de la dansa i de la mirada del treball social és el que recull la proposta  presentada.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.