S’acaba el 2016. Retrospectiva Coordinació Treball Social


S’acaba el  2016 i mirem  enrere.
Era 2008,quan el comitè executiu nomena a Mar Peña com la professional que desenvoluparà la tasca de Coordinació del Treball Social a l’ICS amb la responsabilitat d’Ordenar, Planificar i Coordinar; és a dir, definir, optimitzar i disposar de recursos comuns bàsics en el treball social sanitari, perquè s’aconsegueixin els resultats programats, d’acord objectius definits per l’organització.mar

Bona part de la feina realitzada sota la seva mà es recull en aquest blog i hem de felicitar públicament el seu esforç elevant la tasca dels treballadors socials en l’abordatge de les dificultats socials que comporta la presència d’una malaltia o el risc de patir-ne.

Ara la Mar Peña passa el relleu a Victòria Mir que n’assumeix la Coordinació de Treball Social amb un reforç d’aquest espai per part de l’ICS.

S’acaba el 2016 i mirem enrere.

L’any 2006 inauguràvem la VI Jornada de Treball Social als Equips d’Atenció Primària de Salut amb un objectiu: fer visibles les desigualtats socials en salut.
Ara ens felicitem que el Pla de Salut prioritzi l’abordatge dels determinants socials de la salut consolidant l’enfocament interdepartamental i contemplant actuacions preferents sobre poblacions socialment més vulnerables, així com el reforç de l’àmbit de la salut pública.
Renovem la capçalera del blog amb el disseny de Maria Aranda Montsó que ja ens acompanyava a les jornades del 2006, i que amablement ens ha facilitat, i mirem endavant.

Cap al 2017!!

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Institut Català de la Salut i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.