Jornada a Tarragona “Treball Social Sanitari: peça clau en Salut”

Aquest era el lema de la Jornada de Treball Social Sanitari, impulsada des del grup de professionals del Treball Social de l’àmbit sanitari de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, que va reunir a Tarragona més de 300 professionals d’arreu de Catalunya.programa

La presidenta del comitè organitzador i referent dels treballadors socials sanitaris a la Unitat d’Atenció al Ciutadà de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Mila Ortiz de Landázuri, en resumia l’objectiu: Compartir coneixement i experiències per estimular la reflexió i el diàleg entre els diferents nivells assistencials.

Es va comptar amb el suport de 15 organitzacions de l’àmbit sanitari amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, entitats del tercer sector, la Facultat de Ciències Jurídiques i el Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili.

El programa, que recollia diferents experiències també va comptar amb la participació de treballadors socials de l’ICS.

presentaciopepita

Programa: treball-social-sanitari-peca-clau-en-salut-tarragona2016

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.