Acollida de nous professionals a la Direcció d’Atenció Primària Metropolitana Nord

foto-acollida1Els Serveis d’Atenció Primària de Vallès Occidental i de Vallès Oriental han augmentat la dotació de treballadors socials als equips sanitaris amb la incorporació de 6 nous professionals. L’aposta per un servei assistencial de suport transversal en el marc de l’ atenció integral a la salut es desenvolupa entorn dels següents eixos d’atenció:

-Les necessitats socials-psicosocials que causen malestar en les persones i que interactuen en una situació de salut / malaltia.
-El risc social que dificulta / distorsiona la recuperació de la salut i el benestar.
-Les desigualtats socials en salut, especialment en col·lectius vulnerables i fràgils.
-El suport social formal i informal per a l’òptima atenció de les necessitats de la salut.

El passat 6 d’octubre, la Dra. Núria Prat, Directora de la DAP Metropolitana Nord,va assistir a  una jornada d’acollida als nous professionals, als quals s’ha facilitat formació específica per facilitar la incorporació als equips junt amb un manual d’acollida.

A la jornada es  es va presentar també el Procés d’Atenció Sociosanitària a càrrec de M. Antònia Rocabayera, Referent de Treball Social de la DAP.

grafic-proces-mnEl treball per processos millora la qualitat assistencial i l’atenció sociosanitària és un procés clau en l’atenció als ciutadans.

L’objectiu és homogeneïtzar l’atenció independentment del proveïdor, adaptant el model organitzatiu intern/extern al territori i orientant-se sempre a l’equitat en l’atenció.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.