15 de març 2016: Dia Mundial del Treball Social

En l’assemblea mundial realitzada a Salvador de Bahia (Brasil), el 2008, els membres de la Federació Internacional de Treballadors/es Socials(FITS-IFSW) van decidir fixar, per unanimitat el tercer dimarts del mes de març de cada any com a Dia mundial del Treball Social. 

Que celebrem?

Aquesta data commemora el compromís, la contribució i la tasca dels nostres professionals com a coneixedors de primera mà de la realitat social i de la intervenció social  i impulsors de la lluita i la garantia dels drets socials de ciutadania. Ens refermem en la tasca en l’àmbit comunitari, buscant solucions locals i enfatitzant el desenvolupament social local. Però també desenvolupem aliances per buscar solucions globals davant de problemes globals.

Aquest any el tema és el mateix que en el 2015, ja que prové dels compromisos de l’Agenda Global del Treball Social i Desenvolupament social, que té una durada de dos anys, sent aquest 2016 el segon any amb el lema “Promoure la dignitat i el valor de les persones .

cartell dia mundial 16

Us deixem amb el missatge de la Federació Internacional de Treballadors Socials d’Europa (IFSW Europe) i l’Associació Europea d’Escoles de Treball Social (EASSW)

 

 

 

 

Anuncis
Imatge | Aquesta entrada ha esta publicada en Jornades i Congressos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.