La Diplomatura de Treball Social ha obtingut la correspondència al nivell 2 (Grau) de Meces

La Diplomatura de Treball Social ha obtingut la correspondència al nivell 2 (Grau) de Meces (Marco Español de Cualificaciones para la Educación Superior).

Com ja avançava el Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), el passat 8 de febrer, per la  tramitació d’aquesta correspondència ha estat necessària l’elaboració d’un informe de l’Agència Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA), l’informe del Consell d’Universitats i tràmits d’informació pública. El Consejo General de Trabajo Social ha participat en l’ANECA, on ha insistit en el fet que la Diplomatura de Treball Social es correspongués al nivell 2 del MECES (Grau) i què a aquells que ja hagin adquirit el curs pont cap a Grau se’ls hi reconegui el nivell 3 del MECES.

Segons l’article 24.6 del R.D. les resolucions de correspondència dels antics títols a un determinat nivell del MECES causen els mateixos efectes acadèmics i professionals que els actuals títols de Grau.

Es un resolució llargament esperada  destinada sobretot a l’àmbit europeu  on les diplomatures/llicenciatures no existeixen, per esclarir en el cas que es vulgui treballar a Europa, a quin títol actual correspon la Diplomatura de Treball Social.

La validesa de la correspondència s’ha acreditat aquest dilluns passat amb la publicació de la Resolució en el Boletín Oficial del Estado de l’Acord del Consell de Ministres .

És una bona notícia que arriba en els preparatius de la celebració al mes de març del Dia Mundial del Treball Social.

Podeu veure la resolució en l’enllaç que adjuntem

http://www.boe.es/boe/dias/2016/02/22/pdfs/BOE-A-2016-1793.pdf

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.