2015 El blog del treball social sanitari ICS neix. En 2016…Seguim!

Al 2015 coincidint amb el dia del Treball Social, al 17 de març, inauguràvem aquest blog. Els professionals de treball social de l’ICS obríem un espai de trobada entre professionals i ciutadania per donar a conèixer i compartir la realitat quotidiana del treball social als centres de l’ICS. La fita, en un marc d’atenció integral de la salut centrada en la persona, és evolucionar en la resolució de les situacions de necessitat social que en els centres sanitaris les persones manifesten.

Des de l’obertura d’aquest espai, i fins a 31 de desembre del 2015, s’han publicat 37 entrades de noticies i s’ha fet l’ esforç en la recuperació de documentació disciplinar i multidisciplinària produïda a partir de la praxis del treball social sanitari en els darrers 25 anys a l’ICS. L’espai biblioteca es va omplint d’aquest valuós contingut documental produït els últims anys i en el present.

En els deu mesos del 2015 el blog de treball social sanitari ICS ha rebut 12.744 visites per part de 3.041 visitants.

D’aquestes visites el ressò internacional ha estat en 26 països diferents. Les visites principals s’han produït des d’Estats Units 72, d’Anglaterra 19, de França 11, d’Argentina 9 i d’Equador, Canada, Uruguai, Suïssa i Noruega 4 cadascun respectivament.

I en 2016… com veiem en el mapa de visites d’aquest mes de gener … Seguim! Animeu-vos a participar-hi!

Moltes gràcies,  t@ts som blog !!mapa

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Institut Català de la Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.