L’experiència multidisciplinària “Deixar-se cuidar” del Cap Oliana també finalista a la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya

deixar se cuidar 01La treballadora social sanitària del Cap d’Oliana, Laia Capel ha participat en aquest projecte.
Com vàrem fer referència al post anterior, els treballadors socials sanitaris van participar activament a la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya realitzada a Sitges el passat dia 27 de novembre Durant la Jornada es varen presentar 1.256 experiències, que han aportat els professionals i que han suposat l’edició amb més pòsters presentats.
Un dels pòsters finalistes va ser presentat per la infermera del CAP d’Oliana, Dolors Vico i la treballadora Social ,Laia Capel, amb el títol “Deixar-se cuidar”. Aquest treball reflecteix l’experiència i les reflexions al voltant del Programa Cuidador Expert Catalunya, iniciat a Oliana el mes de setembre de 2015.
El Programa Cuidador Expert Catalunya és un programa comunitari que dona suport als cuidadors de pacients amb cronicitat i/o demència. Els resultats varen ser satisfactoris, tant per usuaris com pels professionals que el van portar a terme, i aquí us l’adjuntem.
Enhorabona als professionals del CAP Oliana per la tasca realitzada!

Deixar-se Cuidar!!!

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.