Premi col•lectiu, del Districte de Sant Martí Ajuntament de Barcelona a l’entitat Petits Somriures. Entitat col·laboradora de les Línies Pediàtriques i Centres de Salut de l’ ICS

Recollida de premis

Sota el paraigua d’una entitat més que centenària com el Foment Martinenc, va sorgir Petits Somriures, una jove iniciativa solidària que té com a objectiu ajudar en els aspectes de salut que no queden coberts per el sistema de Salut actual a nens i nenes en edat pediàtrica. El projecte facilita que es puguin realitzar tractaments odontològics o seu el finançament,  igualment per els materials sanitaris ,com per exemple les ulleres, les plantilles, i medicació, d’aquesta manera s’ esta donant resposta a un problema de salut d’alguns menors dels barris del districte de Sant Martí , Guinardó, Congres i els barris de Verdum, Prosperitat i Porta de la zona de Nou Barris .

Reaponsable

 En el projecte  comunitari  i participen  els treballadors/es socials dels Centres de Salut  que mitjançant informe socioeconòmic amb el diagnòstic previ d’un especialista, informen a l’equip de Petits Somriures de les necessitats dels menors.  Posteriorment es deriva aquesta petició a la xarxa de professionals que estan implicats en el projecte. Els col·laboradors de l’ entitat  són clíniques dentals, òptiques i centres ortopèdics, tots del barri del Clot Camp de l’ Arpa, i participen en la iniciativa amb la donació de material sanitari o ajustant al màxim dels preus dels tractaments.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.