Jornada L’Atenció Domiciliària a l’Atenció Primària de Salut:Models d’Atenció centrats en les persones


El Grup de Treball d’ATDOM de la CAMFiC va impulsar la realització d’aquesta jornada ,realitzada el passat 21 d’octubre, des dels valors dels professionals que formen part dels Equips d’Atenció Primària de Salut, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de  les persones en situació de dependència i final de la vida, i de les seves famílies, i per posar en valor les iniciatives sorgides de diferents models d’Atenció Domiciliària en els equips.

Es va comptar amb el suport d’AIFICC , Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, i el Col.legi de Treball Social TSCAT.

Montse Jara, treballadora social del CAP Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet va exposar el Model Comunitari Col.laboratiu d’atenció domiciliària a l’alta hospitalària que es realitza al municipi.

Presentació Jornada Atdom Models 2015
Adjuntem el link on podeu veure el Programa de la jornada, les Conclusions ( que inclou, a més, una enquesta de situació atdom als equips d’atenció primària i el resum del tweetup realitzat previament ) i els videos complerts de les presentacions.

http://www.camfic.cat/DetallActivitat.aspx?id=6458

 


Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades i Congressos i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.