Treball Social a la 6a Jornada d’actualització en esclerosi múltiple al Barcelonès Nord i Maresme

El passat 18 de juny la Unitat d’esclerosi múltiple de l’Hospital Germans Trias i Pujol va organitzar la “VI Jornada d’actualització en esclerosi múltiple al Barcelonès Nord i Maresme”.
El programa científic tenia l’objectiu d’oferir un abordatge multidisciplinari actualitzat de l’esclerosi múltiple, i per això a més de diagnòstic i farmacologia, es va parlar de recerca, de teràpia ocupacional i programació neurolingüística així com de l’experiència del treball social amb grups de pacients afectats d’aquesta malaltia. El conductor de tota la jornada va ser sumar esforços per millorar la qualitat de vida de les persones afectades i, en aquesta suma ,Dolors Fuguet, treballadora social sanitària del EAP El Masnou va exposar el treball realitzat.

L’enfoc biopsicosocial reconeixent la importància tant d’atenció facultativa com de suport psicològic i suport social  a les persones afectades i l’aliança dels diferents nivells d’atenció sanitària permet un  treball conjunt de diferents professionals que l’èxit de la jornada, amb més de 60 assistents, va reconèixer.

6a jornada en esclerosi múltiple programa 2015

Jornada_EM_Masnou.Presentació Treball Social_2015

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.