Treballadora Social de Michigan presenta a l’HUVH el programa de trasplantaments de l’Hospital Spectrum Health

El passat 6 de maig vam tenir l’oportunitat de tenir amb nosaltres a Amber Lewandowski, Treballadora Social de trasplantaments d òrgans de l Hospital Spectrum Health (Grand Rapids, Michigan, EEUU) i a Josué Rigueiro, com a intèrpret.

L’Hospital Spectrum és un hospital gran, d’uns 900 llits, i Amber realitza les valoracions socials en els  casos de trasplantaments de cor i pulmó.

Amber va explicar, a les treballadores socials de l’Hospital Universitari  Vall d’Hebron, les diferències de treballar a Europa i als EEUU  per les característiques socials i legals. També va parlar de les funcions del treballador social i la seva intervenció en l’hospitalització, la coordinació amb els equips, els recursos socials existents, els grups d’ajuda mútua, el suport al cuidador del pacient, etc.

Va ser molt interessant poder interactuar amb ella i també poder-li presentar algunes àrees de l’Hospital i explicar també el nostre funcionament, intercanviant experiències i enriquint-nos mútuament.

 

Amber

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en hospitals ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.