Els professionals de Treball Social de l’Àmbit comparteixen experiències en una jornada de reflexió

Els treballadors i treballadores socials de l’Àmbit celebren demà, 24 d’abril, una jornada de reflexió amb el lema ‘Junts arribem més lluny’. Amb el convenciment que l’equip de treball social té moltes potencialitats per explorar, la Jornada servirà per compartir, pensar i consensuar tot allò que preocupa als seus professionals, però també per manifestar tot allò que els il·lusiona.

Durant la Jornada de reflexió de Treball Social, els participants presentaran diferents experiències que deixen palesa la seva activitat i implicació en la salut comunitària dels ciutadans en els barris. A més, faran grups de treball amb l’objectiu de millorar la tasca del col·lectiu a partir de les inquietuds individuals.
La benvinguda de la Jornada anirà a càrrec del gerent de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat, Rafael Ruiz, i de la coordinadora de Treball Social de l’ICS, Mar Peña.

ntsnts2

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.