I Jornada de Salut Comunitària de Girona XI Jornada Xarxa Aupa

“Salut comunitària: a l’onzena va la vençuda ? Parlem-ne”

24 abril, Salt (Girona)

Amb l’objectiu de continuar avançant cap a un model d’atenció on la comunitat sigui el centre la Xarxa AUPA 1, conjuntament amb les xarxes socials, organitzen una trobada a Salt (Girona) , el pròxim 24 d’abril.

Rosa Palomo, treballadora social sanitària de l’Equip d’Atenció Primària de Pineda de Mar participa en la presentació que porta per títol “La prescripció social en el marc del programa comunitari : Salut mental, millor fent pinya”

Montserrat Clot, treballadora social sanitària, presenta el projecte “Intervenció comunitària en població gitana. Puja en salut”. Projecte multidisciplinari portat a terme conjuntament amb metges i infermeres de l’Equip d’Atenció Primària Santa Clara de Girona que s’adreça a treballar el problema de l’obesitat i hàbits alimentaris en nens i adults de la comunitat gitana de la zona, des d’una perspectiva global i interdisciplinària.

I Jornada Salut Comunitària Girona 2015

 1AUPA és un projecte de diverses institucions professionals i formatives en el camp de salut per promoure els projectes de salut comunitària en l’atenció primària a Catalunya.

AUPA significa “Actuant Units per a la Salut”. AUPA neix al maig de 2003, com a projecte conjunt de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, les Unitats Docents de Medicina Familiar i Comunitària de Catalunya, la Càtedra Novartis de la UAB d’Investigació i Docència en Medicina i l’Institut d’Estudis de la Salut. Pren el seu actual nom el juliol de 2004, quan s’integra dins de l’Àrea de Salut Pública i Recerca en Serveis Sanitaris de l’IES.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en atenció primària ICS, Jornades i Congressos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.