Jornada de treball social: “Nous escenaris, Noves realitats”

Una treballadora social sanitària de l’ICS, del CAP Chafarinas de Barcelona i referent de Treball Social del SAP Muntanya, Nati Castells, va participar en la  “Jornada_de_treball_social: Nous_escenaris,Noves_realitats” que va tenir lloc el passat 19 de març a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. L’objectiu era posar l’èmfasi en el moment especialment complex pel que passen els ciutadans i que dóna peu a l’aparició de nous perfils d’usuaris i famílies que demanen la intervenció del treball social en les institucions sanitàries.

En la primera de les taules, que va tractar sobre L’abordatge de les necessitats emergents des la comunitat, Nati Castells va parlar des de la mirada de l’atenció primària de salut en una taula on també es feien aportacions des de la mirada dels centres de serveis socials, dels de salut mental i des d’una Unitat de conductes additives.

Podeu veure aquí la presentació: Nous Escenaris Noves realitats.Barcelona,març 2015

Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades i Congressos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.