Posem en valor! El treball social sanitari

Una treballadora social sanitaria de l’ICS, del CAP Chafarinas de Barcelona i referent de Treball Social del SAP Muntanya, Nati Castells va participar en la Jornada de treball social de salut “NOUS ESCENARIS, NOVES REALITATS” que va tenir lloc el passat 19 de març a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. L’objectiu era posar l’èmfasi en el moment especialment complex pel que passen els ciutadans i que dona peu a l’aparició de nous perfils d’usuaris i famílies que demanen la intervenció del treball social en les institucions sanitaries.

En la primera de les taules, que va tractar sobre L’abordatge de les necessitats emergents des la comunitat, Nati Castells va parlar des de la mirada de l’atenció primària de salut en una taula on també es feien aportacions des de la mirada dels centres de serveis socials, dels de salut mental i des d’una Unitat de conductes additives.

Jornada TSS nous escenaris noves realitats HSP 19 03 15 Barcelona

Jornada Nous Escenaris Noves Realitats 19 03 15

Jornada Nous Escenaris Noves Realitats 19 03 15

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades i Congressos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.